Graafinen hääsuunnittelija

Joillekin se on paperia, meille se on taidetta; paperitaidetta

Hei, olen Katri, Hääpaperistudion suunnittelija ja perustaja. Olen helsinkiläinen graafinen suunnittelija & kuvittaja. Intohimoni on luoda laadukkaita ja kauniita hääpaperitarvikkeita juhliinne ja jos etsit hääjuhlillenne jotain erityistä, jota et löydä mistään muualta, olet oikeassa paikassa.

Autan hääpareja suuren juhlan järjestelyissä hääpäivän paperituotteiden osalta. Hääpäivänä visuaalisuus on suuressa osassa juhlaa ja laadukkailla hääparin tyyliin sopivilla paperituotteilla pystyy siihen kauniisti vaikuttamaan. Autan teitä luomaan oman yksilöllisen kokonaisuutenne toiveidenne mukaan.

Teen kaikki mallit täydestä sydämestäni ja käsin, joten ne ovat melko ainutlaatuisia. Rakastan työskennellä kanssanne, kuulla toiveitanne ja toteuttaa niitä❤️. Se on todella kutsumukseni.

Kun en ole työpöytäni ääressä töissä, seikkailen luonnossa kultaisen Hovawart-pentumme kanssa nähdäksemme jokaisen tiellämme kohtaavan pienen ihmeen ja toivon saavani ne myöhemmin maalattua paperille kotona.

Toivottavasti pidät näistä tuotteista yhtä paljon kuin minä nautin niiden tekemisestä ja ota rohkeasti yhteyttä, olen täällä teitä ja suurta päiväänne varten ❤️.

Rakkaudella, Katri